Rose Gregory Insta

Rose Bertram en Gregory van der Wiel genieten als stel van vakantie!

Even leek het of Rose Bertram (28) een relatie had met Leonardo DiCaprio nadat ze zich had aangesloten bij zijn A-List-uitstapje rond de Middellandse Zee. Maar haar romance met ex-voetballer Gregory van der Wiel (35) is sterker is dan ooit. Het stel is samen op vakantie op Ibiza en kan niet genoeg krijgen van elkaar.

Rose Bertram en Gregory van der Wiel weer samen

Zij en Gregory onthulden vorige week dat ze hun romance nieuw leven hadden ingeblazen. Het komt nadat Rose en Leonardo eerder dit jaar romantisch met elkaar verbonden waren nadat ze in maart waren gezien op een afterparty van de Oscars, georganiseerd door Beyonce en Jazy-Z in het legendarische Chateau Marmont. De acteur en het model leken het evenement afzonderlijk bij te wonen, maar het komt nadat ze allebei werden gespot op een pre-Oscars-feest waar ze ‘bijna de hele nacht samen waren’, aldus tijdschrift People.

Gregory van der Wiel en Rose Bertram: twee dochters

Rose begon met modellenwerk op 16-jarige leeftijd en verscheen in campagnes voor L’Oréal, H&M en Agent Provocateur. In juli vorig jaar zou Rose haar achtjarige relatie met de Nederlandse international Gregory hebben beëindigd. Ze delen dochters Naleya en Zaylee.

Rose Bertram en Kylian Mbappe

Een paar maanden later werd het model romantisch gelinkt aan de Franse voetballer Kylian Mbappe, 24, maar ze ontkende de rapporten in een cryptische post op sociale media waarin ze zei dat er ‘leugens’ over haar waren verspreid.

Beeld: Instagram