Rose Bertram Insta

Rose Bertram nieuwe vlam van Leonardo di Caprio

Model en deelneemster aan Expeditie Robinson Rose Bertram, is twee dagen achter elkaar in Parijs gespot in het gezelschap van niemand minder dan Leonardo di Caprio. Dat schrijven de Britse media. Daarmee maakt Leonardo meteen een uitzondering voor Rose, normaal date hij alleen dames onder de 25 jaar. Rose valt daar met haar 28-jarige leeftijd net buiten. Het duo feestte donderdagavond samen in het trendy Kuku-restaurant in Parijs. Leonardo en Rose zouden tegelijkertijd op de locatie zijn aangekomen en het feest laten binnen enkele minuten na elkaar hebben verlaten.

Rose Bertram relatie Gregory van der Wiel

Rose begon met modellenwerk op 16-jarige leeftijd en verscheen in campagnes voor L’Oréal, H&M en Agent Provacateur. In juli vorig jaar zou Rose haar achtjarige relatie met de Nederlandse international Gregory van der Wiel hebben beëindigd. Het voormalige koppel is de ouders van dochter Naleya, vijf, die werd geboren in 2018.

Rose Bertram en Mbappe

Een paar maanden later werd het model romantisch gelinkt aan de Franse voetballer Kylian Mbappe, 24, maar ze ontkende de rapporten in een cryptische post op sociale media waarin ze zei dat er ‘leugens’ over haar waren verspreid.