Rossana Kluivert Insta

Rossana’s vriendin Shakira stralende gast op feestje Shane Kluivert

Kijk nou eens wat een bijzondere gast er aanwezig is op de verjaardag van Shane Kluivert! Toen onlangs de deurbel ging en de wereldberoemde zangeres Shakira (44) op de stoep stond om een vrolijk verjaardagsliedje voor het sympathieke ventje te zingen, was hij totaal verbouwereerd.

Hoewel de media het nog niet hebben opgepikt en geen enkele showbizzrubriek in kranten of op tv het blijkbaar heeft gezien, staat Shakira “gewoon” op de Instagram van Rossana Kluivert. Heeft de lieve mamma van Shane de Colombiaanse zangeres met meer dan 70 miljoen (!) volgers op social media dan gewoon geboekt om voor Shane te komen zingen? Rossana zelf is onbereikbaar voor commentaar, maar als we in kringen rondom de familie Kluivert eens voorzichtig vragen hoe het zit, blijkt dat er een warme band bestaat tussen de zangeres en de voetbalfamilie! Ze zijn in Barcelona drie jaar lang buren geweest in een exclusieve sterrenwijk, waar Rossana en Patrick naast toptennisster Arantxa Sánchez Vicario woonden en dus pal tegenover Shakira en haar Barcelona-stervoetballer Gerard Piqué.

Omdat Rossana en Patrick een nieuw huis laten verrijzen elders in Barcelona en dat nog zeker twee jaar in beslag zal nemen, zijn ze tijdelijk even naar een andere woning in een andere buurt verhuisd. Maar dat was voor Shakira geen belemmering om haar ouwe ‘buuf’ weer eens even op te zoeken en een taartje mee te eten op Shanes verjaardag. Shakira heeft ook haar kinderen Sasha (6) en Milan (8) meegenomen én haar broer, die rechts op de foto staat.

Daar waar de aanwezigheid van Shakira op het knusse feestje in Huize Kluivert in de wereldpers nog niemand was opgevallen, presenteert Party dit feestelijke nieuwtje als eerste. Hiep hiep hoera voor Shane en Shakira!

Rossana Kluivert Insta 1
Foto: Instagram