Roue Verveer Kerst2

Roué Verveer zorgt voor A Very Funny Christmas met maar liefst 6 kerstshows

Twee jaar geleden was het zover. Vijf uitverkochte kerstshows zorgden ervoor dat Roué Verveer dit elk jaar wel wilde doen. Helaas stond de theaterwereld een lange tijd stil, maar nu is het dan eindelijk tijd voor een vervolg; de A-MEE-ZING edition. Vanwege het enorme succes van de kaartverkoop in de eerste paar weken is er besloten om een extra show in het Oude Luxor theater in Rotterdam te gaan doen op dinsdag 20 december.

Kerst is de favoriete feestdag van veel Nederlanders, maar al helemaal van comedian Roué Verveer. Hij kan bijna niet wachten. ‘A Very Funny Christmas’ is een show die helemaal in het teken staat van kerst. Wat het publiek kan verwachten is ouderwetse gezelligheid verpakt in een heerlijke feel-good show vol met muziek, zang, comedy en een live band onder muzikale begeleiding van HAYP.

In deze A-MEE-ZING edition van ‘A Very Funny Christmas’ kan het publiek samen met Roué eindelijk ongegeneerd meezingen met alle favoriete kerstsongs! Uiteraard neemt Roué het publiek met zijn humor ook mee langs de meest herkenbare en grappige situaties van het afgelopen jaar en alles wat met kerst te maken heeft. Een mooie manier om de kerstdagen in te luiden en zonder twijfel het ideale kerstcadeau!

‘A Very Funny Christmas’ A-MEE-ZING edition is in de volgende theaters te bezoeken:

  • 20-12-2022 Oude Luxor Theater, Rotterdam
  • 21-12-2022 Oude Luxor Theater, Rotterdam
  • 22-12-2022 Schouwburg het Park, Hoorn
  • 23-12-2022 Kunstlinie, Almere
  • 24-12-2022 Schouwburg Amstelveen (2 shows)     

website: averyfunnychristmas.nl

Roue Verveer Kerst