Roxeanne Hazes Insta

Roxeanne & André: toch weer contact

Opluchting in het spektakelgezin Hazes. Roxeanne Hazes vindt het erg fijn dat ze weer contact heeft met haar jongere broer André Hazes. ,,Ik ben superblij dat wij elkaar weer spreken en zien”, zegt de zangeres voor de camera van RTL Boulevard.

De twee hadden jarenlang een verslechterde band, maar sinds kort is dat veranderd. ,,Wij hebben in principe nooit echt een probleem met elkaar gehad, dus ik ben gewoon heel erg blij dat hij weer in mijn leven is”, vertelt Roxeanne, die wel met hun moeder Rachel is verwikkeld in een juridische zaak. Ook haar zoontje Fender is blij dat er weer contact is. ,,Dré is ook een heel leuke oom.”

Eerder vertelde André ook al over het hernieuwde contact met zijn zus. ,,We doen het heel rustig aan. We zijn niet elke dag bij elkaar op de koffie. Het contact is heel goed”, vertelde hij. Dré gaf ook aan dat hij degene is geweest die de eerste stap heeft gezet. ,,En de tweede ook, en de derde en vierde. Ze was heel erg terughoudend. De aanhouder wint. Het is me gelukt.”

André Hazes Holland Zingt Hazes Perspres 21062023 Ajdj (85)
André Hazes / Foto: AJDJ

Het nieuws dat de twee elkaar weer zien kwam niet helemaal als een verrassing. André werd vorige maand al gespot bij een optreden van zijn zus in het Paard in Den Haag.

Bron: AD / foto Roxeanne: Instagram