roxeanne-hazes

Roxeanne Hazes over vertrek Holland Zingt Hazes

“Het is een combinatie van verschillende factoren, maar de voornaamste is eigenlijk gewoon het focussen op mijn eigen muziek, weet je. Ik heb dit tien jaar lang gedaan met heel veel liefde en plezier en daarvoor heb ik echt elk weekend in het land met zijn muziek opgetreden,” vertelt Roxeanne Hazes bij aan Eva Jinek.

Die optredens heeft ze langere tijd geleden al afgebouwd. “Ik denk dat het ergens ook wel gezond is om mijn vader even op een manier te gaan zien zoals ik die alleen kan zien, gewoon als papa en als opa van Fender en daardoor echt even de tijd krijg om hem ook die mooie rol eigenlijk te geven. Helaas niet meer fysiek dan, maar ik merk dat Fender nu wat vragen begint te krijgen ook. Ik zou het heel mooi vinden om hem daarover te vertellen als opa zeg maar en niet per se als artiest.”

Geen zin in Rachel

Geruchten dat Roxeanne Hazes geen zin meer heeft om met haar moeder Rachel samen te werken, kwamen niet aan bod. Toch trekt ze de deur niet helemaal achter zich dicht: “Het is ook geen definitief afscheid, maar voor nu is het denk ik heel gezond.”

Bron: Jinek / Foto: Instagram