Roxeanne Hazes Insta

Roxeanne Hazes zat als 10-jarige met Metallica in bubbelbad

Roxeanne Hazes (29) zat ooit tijdens een vakantie in Las Vegas in een bubbelbad met de Amerikaanse metalband Metallica. De zangeres was destijds een jaar of 10 en herkende de rockers niet. Dat vertelde de dochter van zanger André Hazes donderdag in de eerste aflevering van de podcast van het tv-programma ‘Beste Zangers’.

“Het was de laatste vakantie van mijn vader. We waren in Las Vegas, ik zat in een bubbelbad en op een gegeven moment komt er een groepje mannen bij mij in dat bubbelbad zitten”, vertelt Roxeanne Hazes, die op dat moment bezig was om de Engelse taal onder de knie te krijgen. “Dus ik dacht: weet je wat, ik ga even heel cool aan deze mensen vragen hoe het met ze is.”

De mannen vonden dat volgens Roxeanne kennelijk wel schattig en besloten een praatje met de jonge Nederlandse te maken. In gebrekkig Engels vroeg ze vervolgens wat voor werk de heren deden. “Ze moesten heel hard lachen, want die dachten natuurlijk: dat meisje heeft totaal niet door wie wij zijn. Dus op een gegeven moment zegt een van hen: I’m the lead singer of Metallica, do you know Metallica?”, waarop de jonge Roxeanne ontkennend moet antwoorden, maar wel vertelt dat haar vader ook een bekende zanger is.

Terug bij vader André vertelt Roxeanne van het bubbelbad en dat ze daar met de band Metallica in heeft gezeten. “Hij heeft in zijn broek gezeken van het lachen! Hij was geen fan van die band ofzo, maar het was natuurlijk zo’n cool verhaal!” lacht Roxeanne, die Metallica’s hit ‘Nothing Else Matters’ inmiddels tot haar favorieten rekent.

Bron: Shownieuws / Foto: Instagram