Roxeanne

Roxeanne heeft duidelijke boodschap voor Rachel!

Roxeanne Hazes komt binnenkort met een nieuw nummer waarin ze behoorlijk uithaalt naar haar moeder Rachel. De nieuwe track heet ‘Praat je achter mijn rug’. Volgens velen gaat de tekst over Rachel, die wel van een potje kwaadspreken lijkt te houden. Roxeanne zingt in haar nieuwe lied: “Je praat niet meer met mij, dus praat je over mij, dus praat je achter mijn rug.”

Jeugdtrauma ’s van Roxeanne

In het programma Beste Zangers vertelde Roxeanne over een “nare vorm van heimwee” die ze opliep door trauma ’s uit haar jeugd. De grootste klap kwam toen Rachel een boek schreef na het overlijden van haar vader. “Toen heb ik mijn moeder negen maanden niet bij me gehad. Juist op het moment dat je haar zo nodig hebt om te rouwen.”

De zangeres zegt een “enorme knauw” te hebben gehad doordat haar moeder haar in de steek zou hebben gelaten: “Je beschadigt iemand daar voor de rest van z’n leven mee. Ik ben een volwassen vrouw, maar kan moeilijk alleen slapen.”

Rachel doet het af als fantasie

De relatie tussen moeder en dochter is al langer slecht. De trauma ’s die Roxeanne heeft ervaren werden door Rachel afgedaan als “de rijke fantasie van een jong meisje “. Dit heeft de band waarschijnlijk alleen maar verslechterd.

Foto: Instagram