Rtl Content Event 2023

Ruben Niciolai onthult: ‘Ik wil trouwen!’

Met 1.329.000 kijkers is Ruben Nicolai’s quiz ’Ik Weet Er Alles Van’ op RTL4 het nieuwe kijkcijferkanon van de zomer. Hoe populair de presentator ook mag zijn, zijn privéleven houdt hij liever buiten de spotlights. Maar Party ging op onderzoek en wat blijkt? Er hangt een huwelijk in de lucht…

Op een première in het Tuschinski Theater in Amsterdam ontmoette Ruben toevallig zijn huidige vriendin Pauline. ”Als een lulletje rozenwater ben ik naar haar toegegaan. Ik heb mijn hand uitgestoken en me voorgesteld.” En in het ’AD’ vult hij aan over de ontmoeting die zijn leven op zijn kop zette: ”Zij keek, ik keek, draaide mijn hoofd weg en keek weer, waarop ik haar zonder geluid duidelijk zie zeggen: ’Kom anders even hier.’ Eigenlijk zijn we vanaf dat moment niet meer alleen geweest.”

Tot Rubens opluchting kunnen zijn beide dochters Liv (17) en Daantje (13) het ook goed vinden met Pauline. De presentator is nog altijd hoteldebotel verliefd op zijn vriendin en prijst haar de hemel in. ”Ze is heel relaxed. Ze is niet geforceerd bezig om in de smaak te vallen. Dat vind ik heel knap, want zij is best wat jonger en heeft zelf geen kinderen.” Ruben is zo gelukkig met Pauline dat hij haar de wereld wil geven. Zelfs samen kinderen krijgen sluit hij niet uit. En tegen een huwelijk zegt hij ook geen nee. ”Ik ben nooit getrouwd geweest, maar dat zou ik hartstikke leuk vinden, ooit nog eens een keer.”

Foto: ANP