Olcay Ruud Insta

Ruud de Wild en Olcay Gulsen balen van geflopte realityserie

Veel mensen schijnen er spijt van te hebben, bijvoorbeeld de weinige kijkers, maar ook de hoofdrolspelers zelf – Olcay en Ruud – zijn niet enthousiast over hun realityserie en dan met name de nasleep ervan. Met name Ruud heeft het er maar zwaar mee.

Ruud De Wild is gekwetst

“Ik vind dat we het niet hadden moeten doen, dat we het niet nodig hadden,” zegt Olcay met voortschrijdend inzicht. “Ik heb wel spijt dat ik het heb gedaan. Vooral omdat ik zie hoe erg het jou (Ruud) gekwetst heeft. Ik zit hier redelijk ongehavend, want de dingen die gezegd worden, heb ik negen van de tien keer niet meegekregen. En als ik ze wel heb meegekregen interesseert het me echt niks.”

Talkshows en beschadigd vogeltje

“Kijk naar wat er op je afkomt. Dat had ik niet verwacht. Ik had wel verwacht dat het heftig zou zijn, maar ik had niet verwacht dat er talkshows gevuld zouden zijn met mensen die er iets van gingen vinden.” Het verbaast Olcay dat reacties van buiten zoveel invloed hebben op Ruud. “Dan ben jij die stoere vent, die rauwe soort van rock and roll-vent, die helemaal aangetast hier als een beschadigd vogeltje zit.”

Bron: NPO Plus / Beeld: Instagram