Ruud De Wild Adj (1)

Ruud de Wild wordt vandaag opnieuw geopereerd

Radio-dj Ruud de Wild (52) wordt vandaag opnieuw geopereerd. Eerder dit jaar werd er darmkanker bij hem geconstateerd, waar hij al eens voor onder het mes is geweest. Via Instagram laat Ruud weten dat hij zenuwachtig is voor de operatie, maar er alle vertrouwen in heeft.

‘Vriendelijk lachen heb ik de chirurg beloofd. Zenuwen maar vertrouwen. Als controlebehoeftig persoon is dat best een opgave,’ schrijft Ruud bij een post van eerder deze ochtend, die hij deelt vanuit het ziekenhuis. Vorige week liet hij al weten opnieuw onder het mes te moeten. ‘We zijn er nog niet maar op de goede weg.’

In maart vertelde Ruud de Wild tijdens zijn radioshow op NPO Radio 2 dat hij darmkanker heeft en dat hij daarom een tijdje niet op de radio te horen is. “Een aantal maanden geleden kreeg ik de diagnose darmkanker. Dat heb ik stil willen houden.” Op dat moment was Ruud al een keer onder het mes gegaan, maar toen was al duidelijk dat hij nog een keer geopereerd zou moeten worden. De operatie leek in eerste instantie goed verlopen, maar een aantal dagen later  moest Ruud opnieuw onder het mes vanwege complicaties.

Beeld: Instagram