Ruud De Wild Adj (1)

Ruud de Wild ziek van liefdesverdriet om Olcay Gulsen

Arme Ruud de Wild. Hij barst bijna uit elkaar van liefdesverdriet. Deze week was het groot nieuws: Olcay Gulsen en Ruud de Wild zijn uit elkaar. Ondanks dat de twee maanden geleden een punt achter hun relatie zetten, voelt de radio-dj zich nog steeds ‘hartstikke verdrietig’, vertelt hij in zijn eigen radioshow op NPO Radio 2.

Ruud houdt zielsveel van Olcay

In zijn show De Wild In De Middag moet Ruud het nieuws wel aanstippen. De radio-dj heeft het moeilijk met de relatiebreuk. Ondanks dat het voor hem geen verrassing is dat ze uit elkaar zijn gegaan – ze hebben er hun redenen voor, aldus Ruud -, doet het hem veel.

“Ik hou zielsveel van haar, zij van mij, alleen we zijn ermee gestopt en daar hebben we heel goede redenen voor”, zegt Ruud over Olcay. Hij is er zelfs ziek van geweest. “Ik ben hartstikke verdrietig.”

Nieuw miljoenenpand voor Ruud de Wild

Ruud lijkt inmiddels klaar met treuren. Ondanks dat hij nog rouwig is om de breuk met Olcay, die aan zijn zijde stond in de goede, maar ook in slechte tijden, is hij er klaar voor om door te gaan met zijn leven. Naar verluidt heeft hij een nieuw miljoenenpand op de kop getikt in hartje Amsterdam. Daar kan hij zijn wonden na de verbroken relatie met Olcay likken.

Beeld: Andries Jelle de Jong