9 Jaar Soldaat Van Oranje Inloop

Ruzie

Dat het dondert en bliksemt in het huwelijk van Frank & Rogier is inmiddels pijnlijk duidelijk. De mannen grijpen elke gelegenheid om met modder naar elkaar te gooien met beide handjes aan. En wat er allemaal over hun lippen komt, is helaas niet altijd even chique. De kans op een verzoening slinkt met de dag. In plaats van met elkaar rond de tafel te gaan zitten en de lucht te klaren, steken Frank & Rogier hun tijd liever in dates met andere mannen.

Zo zou Frank op visite zijn geweest bij een knappe jongeman, die net als hij een voorliefde heeft voor binnenhuisarchitectuur. En Rogier wierp met gevoel voor drama zijn pruik af toen hij met een leuke vent een glaasje wijn dronk in een romantische setting; een nylon haardos en een open haard zijn immers een gevaarlijke combinatie. Of deze mijnheer zijn nieuwe vlam is, is niet bekend. Maar Frank & Rogier stevenen zo wel rechtstreeks af op een onherstelbare breuk. Iets wat hun RTL-baas Peter van der Vorst ongetwijfeld tot wanhoop zal drijven. De twee zouden namelijk nog programma’s voor RTL maken.

In huize Brard regent het momenteel gelukkig wel confetti. Patty is dolblij dat haar dochter, na een jarenlange ruzie, weer terug in haar leven is. De gedachte dat ze Priscilla binnenkort naar het altaar kan zien schrijden als prachtige bruid, laat Brards hart overlopen van blijdschap.

Ook Tino Martin zit goed in zijn vel. Hij heeft dan wel wat corona-kilootjes erbij, maar wat maakt dat uit als je elke ochtend wakker wordt naast de liefde van je leven? Kimberley houdt de zanger met beide beentjes op de grond. ”Thuis ben ik gewoon Tino.” Dat de borden door huize Martin zullen vliegen, is onwaarschijnlijk. Tino is naar eigen zeggen namelijk nogal conflictvermijdend. ”Ik ga problemen uit de weg, ik hou niet van ruzie!” Daar kunnen Frank & Rogier nog wat van leren. Maar die Haagse heethoofden hebben voorlopig nog even maling aan de kerst-gedachte: vrede op aarde!

Chantal Braspenning – hoofdredacteur