Samantha de Jong buiten levensgevaar

De politie van Den Haag bevestigt aan Shownieuws dat de vrouw die betrokken was bij het ongeluk zondagavond buiten levensgevaar is. Eerder werd bekend dat Samantha een zwaar auto-ongeluk heeft gehad en dat haar toestand zorgwekkend was.

Ook is nu bekend dat alle drie de inzittenden van het auto-ongeluk naar het ziekenhuis zijn vervoerd. Inmiddels hebben twee mannen het ziekenhuis verlaten, maar Samantha ligt nog wel in het ziekenhuis. De politie doet verder geen uitspraken over welk letsel de realityster heeft.

Verder loopt er een strafrechtelijk onderzoek naar het ongeval, maar dat is een standaardprocedure bij een ernstig verkeersongeval. Over het wel of niet verzekerd zijn van de auto die betrokken is bij het ongeluk, doet de politie geen uitspraken.

Vooralsnog is het niet duidelijk hoe lang Samantha nog in het ziekenhuis moet blijven, maar daar kan de politie verder ook geen uitspraken over doen. De Telegraaf laat verder weten dat Samantha inmiddels weer bij kennis is en dat ze een gebroken rugwervel heeft. Ook zijn enkele sneeën in haar gezicht gehecht.

Samantha de Jong brak in 2010 door als Barbie in de realityserie Oh Oh Cherso. Hierna volgden verschillende eigen realityseries samen met haar toenmalige man Michael. Samen kregen zij twee kinderen: dochtertje Angelina en zoontje Milano.

bron: Shownieuws