Samantha Steenwijk 21062023 Ajdj (7)

Samantha Steenwijk: niet sporten, wel afvallen

Samantha Steenwijk heeft een hekel aan sporten. Ze zal dus niet gauw in een sportschool te vinden zijn. Desondanks is ze heel wat kilootjes afgevallen. Samantha is dan ook maar wat blij dat ze een heel andere manier vond om haar overtollige gewicht kwijt ze raken. Ze is namelijk maar liefst 22 kilo afgevallen door simpelweg haar oude hobby op te pakken en te gaan paardrijden. ”Ik heb mijn sport gevonden in mijn paard”, stelt Samantha bij ’RTL Boulevard’. En daardoor beweegt ze meer dan ooit.

Maar dat is niet het enige waardoor de zangeres is afgevallen, want qua eten houdt ze het bij kleine porties. Samantha benadrukt dat ze niet is gaan afvallen om goedkeuring van anderen te krijgen. ”Ik heb het gedaan omdat ik mezelf niet meer prettig voelde in mijn lijf. Je moet het uiteindelijk voor jezelf doen. Niet voor de mensen om je heen.”

Foto: Andries Jelle de Jong