Samantha Steenwijk

Samantha Steenwijk ligt onder vuur

Zanger Vinzzent voelt zich in de steek gelaten door Samantha Steenwijk. In Weekend heeft hij geen goed woord voor haar over.

“We hebben behoorlijk in haar geïnvesteerd, ook financieel gezien”, vertelt de Dromendans-zanger. “Ik geloofde in haar, ik wilde dat het lukte, dus ik had destijds mijn laatste cent nog aan haar uitgegeven. Ik vertrouwde gewoon op onze samenwerking, er was geen sprake van een contract. Ik dacht dat we op elkaar konden bouwen, maar ineens sloeg Samantha een heel andere weg in.” Volgens Vinzzent heeft Samantha hem keihard laten vallen toen ze meer bekendheid kreeg. En dat terwijl ze hem had beloofd dat, als ze ooit zou doorbreken, hij een percentage van haar inkomen zou krijgen. “Ze ging voor het grote geld zonder mij. En dat doet pijn. Ik heb het niet verdiend dat ze mij in de steek heeft gelaten. Je moet nooit vergeten waar je vandaan komt.”

Na haar deelname aan The Voice of Holland stonden ‘de grote jongens’ voor Samantha in de rij -iets wat Vincent moeilijk vond om te zien. “Daar kun je niet tegenop. (…) Samantha heeft nog wel geprobeerd me aan boord te houden, maar dat mocht niet baten. Ik werd gewoon afgeserveerd. Ik voelde me zo in de maling genomen door Samantha.”

Samantha laat via haar management weten: “Ik heb over de situatie ook een mening, maar ik wil er niet te veel over zeggen. Het enige wat ik erover kwijt wil, is dat wij Vincent wel de kans hebben gegeven om mee te groeien, maar hij koos voor een andere partij.”