Santa Claus

Santa Claus is coming to Town met o.a. Frank Lammers, Jelka van Houten en Holly Mae Brood

Nieuwe spectaculaire kerstshow van de makers van De Avond van de Filmmuziek

Frank Lammers, Jelka van Houten, Soy Kroon, Willemijn Verkaik, Buddy Vedder, Holly Mae Brood en Emma Heesters in Santa Claus is coming to Town in de Ziggo Dome

Het kerstspektakel Santa Claus is coming to Town in de Ziggo Dome op 23 en 24 december wordt een geweldige show met daarin grote en bekende namen. Naast Frank Lammers, als de kerstman, zullen ook Jelka van Houten, Soy Kroon, Willemijn Verkaik, Buddy Vedder, Holly Mae Brood, Nabil Aoulad Ayad en Emma Heesters in deze gezellige, muzikale familieshow meespelen.

Frank Lammers is de kerstman in de heerlijke kerstshow Santa Claus is coming to Town, die een vrolijke hartverwarmende ode aan Kerstmis is. Er worden beelden getoond uit klassieke en recente kerstfilms die iedereen kent en het ultieme kerstgevoel opwekken. Uiteraard zullen de grote titels, zoals Love Actually, Home Alone en Polar Express, met hun schitterende filmmuziek niet ontbreken. Op een groot podium in de Ziggo Dome is Santa samen met de Kerst-Elfjes, een bonte stoet gastartiesten én het Noordpool Orkest te zien in een wervelende voorstelling vol met kerstmuziek en oude en nieuwe kerstfilmklassiekers.

“Sinterklaas bestaat gewoon, maar de kerstman moet worden gespeeld. Dat ga ik met liefde en heel veel plezier doen”, aldus kerstman Frank Lammers. “Als iemand je belt met de vraag of je de Kerstman wil spelen, in een show in de Ziggo Dome met het Noordpoolorkest erbij, dan zou het heel raar zijn als je daar lang over moet nadenken. Al is het alleen maar om de hele kerst “ho, ho, ho” te kunnen roepen”. Voor deze twee kerstdagen wordt de Ziggo Dome omgetoverd tot Santa’s Dome, uiteraard geheel in winterse sferen. Santa Claus is coming to town wordt een groots muzikaal event voor alle leeftijden met humor, sneeuw en heel veel geestige knipogen naar de actualiteit. “We hebben een geweldige cast”, aldus Lammers. “Waar ik vroeger al niet kon wachten op kerst is het nu helemaal wachten tot de herfst voorbij is. Het wordt een geweldige en gegarandeerd witte kerst! Hohoho! Tot dan!”

De makers van De Avond van de Filmmuziek hebben voor deze kerstshow grote Nederlandse artiesten weten vast te leggen. “Jelka, Soy, Willemijn, Buddy, Holly Mae, Nabil en Emma zijn stuk voor stuk geweldige zangers en zangeressen die hun sporen ruim hebben verdiend,’ laat producent Ewart van der Horst van PilotStudio weten. “Het is een bezetting waar iedere productie jaloers op kan zijn. Samen met Frank Lammers gaan zij op 23 en 24 december een waanzinnige kerstshow ten tonele brengen, voor de hele familie.

Santa Claus is coming to Town in de Ziggo Dome vindt plaats op 23 en 24 december. Kaarten zijn te koop via https://santaclausiscomingtotown.nl/

Foto: Royal Promotions