Sarah Van Soelen Insta

Sarah Van Soelen grenzeloos met drugs en lipfillers

Sarah van Soelen, de bekende ex van Dreetje Hazes, kende al veel worstelingen. Waarbij ‘veel’ precies staat voor haar problemen. Te veel drugs, te veel alcohol en te veel (lip)fillers. “Drie jaar geleden had ik er een paar lippen op staan, dat was niet gezond meer,” geeft Sarah zelf toe in de nieuwste Linda. Het was voor haar een ‘shitperiode’, ze zat niet lekker in haar vel en gebruikte drank en drugs om zichzelf te verdoven. Sarah van Soelen is nu dre jaar clean.

Minder fillers, wel beauty

Ook ging ze het gebruik van fillers afbouwen: “In mijn kin en jukbeenderen heb ik ze nooit meer laten spuiten, in mijn lippen wel – zo puur natuur ben ik nou ook weer niet.” Sarah houdt van haar lippen zoals ze er nu uit zien. “Een ander vindt mijn lippen misschien XL”, zegt Sarah. Maar dat doet haar niet zoveel. “Ik leef voor geen enkele vent en kies lekker voor mezelf.”

Sensueler

Daarnaast houdt de ex van André Hazes van een verzorgd uiterlijk. “Laat mij maar lekker mijn haar en nageltjes doen. Volle lippen horen ook bij het vrouwelijke plaatje zoals ik dat mooi vind. Ik zeg altijd: ik heb de ziekte van meer. Het moet altijd sensueler, vrouwelijker.”

Bron: Linda. /Beeld: Instagram