Sarah Van Soelen Insta

Sarah van Soelen voelt zich niet te goed voor Expeditie Robinson

Hoe zou het nu toch met Sarah van Soelen gaan, de beroemde ex van André Hazes jr? Party spreekt haar en stelt haar kort wat vragen.

Sarah, met 210.000 volgers op Instagram ben je een influencer. Hoe vind je dat?

”Ik haat het woord influencer. Ik vind het verschrikkelijk.”

Droom je weleens van een televisiecarrière?

”Nou, het klinkt misschien heel stom, maar ik kijk nooit televisie.”

Word je, ondanks dat je geen televisie kijkt, weleens gevraagd voor programma’s, bijvoobeeld voor ’Expeditie Robinson’?

”Ik vind ’Expeditie Robinson’ een heel vet programma, maar ik zou er nooit aan mee willen doen. Nee, ik ga niet op een krekel zitten bijten. Ik voel me niet te goed voor ’Expeditie Robinson’. Zeker niet, want ik vind het superknap als iemand het kan. Maar ik ben gewoon iemand die structuur nodig heeft. Ik moet op tijd naar bed, ik sta op tijd op en wandel met mijn hondjes. Dat is mijn ritme, mijn leven.”

Beeld: Instagram