Exclusive: Sylvie Meis And Fiancé Niclas Castello Can't Keep Their Hands Of Each Other During A Colorful Lunch At Il Pastaio In Beverly Hills, Ca

Scheiding voor Sylvie Meis en Niclas Castello!

Presentatrice en model Sylvie Meis (44) en kunstenaar Niclas Castello (44) wilden graag hun leven met elkaar delen. Maar nog geen drie jaar na hun ja-woord is het stel verder van hun droom verwijderd dan ooit: ze gaan scheiden. De jaarwisseling brachten ze nog samen door op de Malediven. Daarna werden de twee nooit meer samen gezien. “Het is met pijn in het hart dat we aankondigen dat we samen hebben besloten om uit elkaar te gaan”, bevestigen Sylvie en Niclas exclusief aan het Duitse BILD. “We kijken terug op hele goede tijden, maar we moeten erkennen dat onze levenssituaties te verschillend zijn voor een toekomst samen.”

Tweede scheiding voor Sylvie Meis

En het begon nog wel zo mooi op de bruiloft, ruim 2,5 jaar geleden. Nadat ze ja had gezegd, pakte Sylvie een microfoon en deed ze een liefdesverklaring aan haar man in het Duits: “Toen ik je voor het eerst in de ogen keek tijdens deze magische nacht in Venetië, wist ik dat wat we gaan hebben oneindig veel verbonden zal zijn. Wat ben ik trots dat ik je vanaf vandaag mijn man mag noemen. Ik beloof je dat ik de beste vrouw zal zijn die iemand zich kan wensen.”

Bron: BILD