Placeholder

Schoonloeder!

Wankelt het huwelijk van prins Albert en Charlène volgens de verhalen al tijden, bij de Britse prins William en zijn Kate reikt het geluk nog altijd tot aan de bomen. Kate heeft zich als burgermeisje prima weten aan te passen aan haar leven in de gouden kooi. Wie haar ziet, kan niet anders dan concluderen dat ze echt gelukkig is met William. Met hun twee kindjes vormen ze een fantastisch gezinnetje. Vertederende kiekjes van de kleine George met baby Charlotte gingen de afgelopen dagen de hele wereld rond. Kate heeft de foto’s van haar oogappeltjes zelf geschoten. En de supertrotse mama heeft de schattige prentjes gedeeld via Twitter. Iedereen mag zien hoe gelukkig Kate is met de grootste liefdes in haar leven.

In het verleden zagen we meer dan eens foto’s van een andere trotse moeder met haar zoon en dochter, namelijk Rachel Hazes. Als een hechte drie-eenheid presenteerden de kinderen en weduwe van André Hazes zich jarenlang aan ons allen. Maar de grootste nachtmerrie van Rachel is uitgekomen: een schoondochter die zij totaal niet ziet zitten is er met haar kleine jongen vandoor gegaan. Monique Noel, vele jaren ouder dan Dré, heeft een grote granaat onder de moeder-zoonrelatie gelegd. Het botert absoluut niet tussen Rachel en Monique; Dré heeft partij gekozen voor zijn vriendin. Dit moet heel pijnlijk zijn voor Rachel. Ze dreigt haar zoon te verliezen en dat gaat geen ouder in de koude kleren zitten.

Met weemoed zal ze de fotoalbums doorbladeren met kiekjes van de tijd dat Rox en Dré nog klein waren en minstens zo schattig als prins George en zijn babyzusje. De tijd dat er nog geen kapers op de kust waren in de vorm van vriendjes en vriendinnetjes. Ongetwijfeld pinkt Rachel een traantje weg als ze denkt aan de periode dat zij de enige vrouw was in het leven van Dré. Maar tijden veranderen en kleine jongens worden groot. Plots haalt Rachel niet meer het nieuws als liefhebbende moeder, maar als ’schoonloeder’… Het kan soms raar lopen in het leven.

Tot volgende week!
Chantal Braspenning
Chef Redactie