Schuld

Dacht iedereen dat Rachel Hazes er na het overlijden van haar man André warmpjes bijzat, niets blijkt minder waar te zijn. ”Het is bar en boos hoe wij zijn achtergelaten”, vertelt de weduwe aan Party. Met bloed, zweet en tranen heeft zij getracht de schulden weg te werken. Met succes. Rachel kijkt meer dan tevreden naar het Hazes-imperium dat zij heeft opgebouwd in de afgelopen zeventien jaar. ”Stiekem ben ik hartstikke trots dat ik als huisvrouw met maar twee weken mavo een succesvol zakenvrouw ben geworden.” De schulden zijn weggewerkt en Rachel laat de kassa weer ouderwets rinkelen. Haar nieuwe biografie belooft een bestseller te gaan worden.

En we hebben aan de Meilandjes gezien dat je met een bestseller een mooi kapitaaltje kan vergaren. Misschien moet Estelle Cruijff ook haar memoires maar eens gaan optekenen. De luxepoes heeft de rechtszaak die haar steenrijke huisbaas tegen haar aanspande dan wel gewonnen, maar nu ze in het appartement mag blijven wonen, zal ze toch een fikse hypotheek moeten aflossen. En dat zou best nog eens een dingetje kunnen worden voor Estelle.

Wolter Kroes heeft eveneens de nodige kopzorgen. Sinds corona ons land stevig in de greep houdt, kan hij het podium niet op. De entertainmentindustrie ligt al maanden op z’n gat. Geen optreden, geen inkomsten. Maar als Party Wolter tegen het lijf loopt in Amsterdam, is hij zoals altijd de vrolijkheid zelve. Ook al zal het coronavirus hem op zakelijk gebied soms slapeloze nachten bezorgen, zijn eetlust staat het niet in de weg. We zien de populaire zanger met een brede glimlach wat calorierijke lekkernijen verorberen. Wolter had zich eerder nog wel zo voorgenomen om die coronakilo’s kwijt te raken, maar van enig schuldgevoel lijkt geen enkele sprake. En geef hem eens ongelijk…

Chantal Braspenning – hoofdredacteur

Gerelateerde artikelen