Placeholder

Shane Kluivert verovert ook Duitsland!

Shane Kluivert heeft niet alleen een internationale voetbalcarrière in het verschiet. Na een succesvolle lancering van zijn eerste kookboek Koken met Shane bij Kosmos Uitgevers eerder dit jaar, zijn de rechten voor zijn boek verkocht aan een grote Duitse uitgeverij: DK Duitsland. Deze uitgeverij is onder andere de uitgever van Jamie Oliver en Ottolenghi in Duitsland.

Shane over de verkochte rechten aan Duitsland: “Super cool dat ik nu met nog meer mensen mijn recepten kan delen! Ik ben trots dat Duitsland mijn kookboek wil hebben.”

Shared Stories, het rechtenbureau van Kosmos, heeft veel interesse vernomen uit verschillende landen, waaronder natuurlijk uit Spanje. Rechtenmanager Julia Foldenyi:  “We krijgen zo ontzettend veel leuke reacties op het boek van Shane! Naast een groot voetbaltalent, is Shane ook een talentvolle jonge chef die jong en oud samen in de keuken krijgt, in Nederland én daarbuiten. Daarnaast gaat een deel van de opbrengst van Shane’s boek naar het Kluivert Dog Rescue Center.”

Begin januari 2019 zal het boek van Shane in Duitsland verschijnen. Niemand minder dan voetballer Julian Draxler (wereldkampioen 2014) schrijft het voorwoord.

Koken met Shane
Shane Kluivert laat met zijn populaire YouTube-kanaal Koken met Shane zien dat hij naast voetbalheld ook een echte keukenprins is. In zijn eerste kookboek Koken met Shane vind je zijn 40 favoriete recepten. Lekker, snel, stap-voor-stap: jong én oud kunnen dit thuis makkelijk maken. Geschikt voor kids, papa’s en mama’s dus, maar ook voor non-keukenprinsen van 18+. Het leukste kookboek voor fans van Shane Kluivert en liefhebbers van lekker en gezond eten.