Sheila De Vries

Sheila de Vries mist haar man nog elke dag

In december 2019 overleed de man,Tom (83), van Sheila de Vries. Aan Party vertelt ze hoe ze daar mee om is gegaan. ”Dat is het ergste wat je kan gebeuren. Precies een maand daarna brak het coronavirus uit en dan zit je ineens alleen met de kat op schoot op de bank. Het is een periode die ik absoluut wil vergeten, want je kon geen vriendinnen meer uitnodigen. Je kon niet meer dit en je kon niet meer dat. Ik dacht: wat een afschuwelijke tijd is dit. Alles was onzeker. We dachten allemaal dat we doodgingen aan corona. Ik mis mijn man iedere dag, maar je moet een modus vinden om door te gaan zonder de echtgenoot die je al vijftig jaar had. Heel lastig en moeilijk is dat, maar maak er alsjeblieft geen drama van. Schrijf maar dat mevrouw De Vries héél positief is.”

Denkt u ooit opnieuw verliefd te worden?
”Ik ben daar helemaal niet mee bezig. Ik heb zoveel geluk gekend in mijn leven. Ik kan daar nog wel even op teren.”