Sieneke en Frans gaan samen lachend de hort op

Sieneke en Frans Bauer gaan vanaf midden maart op tournee met het theaterconcert ’’N Avond Met Jou’. Tijdens de voorbereidingen zijn de twee nader tot elkaar gekomen. ”Zeker weten, er is echt een vriendschap ontstaan. Zowel in de muziek als privé. Ik kijk er daarom altijd naar uit als Frans en ik gaan repeteren voor de theatershow of voor radio en televisie-interviews op pad moeten. Wij hebben zoveel lol samen. Frans en ik liggen de hele dag in een deuk om van alles,” aldus Sieneke.

Nieuwe duetten

Wat kan het publiek verwachten? Sieneke: ”Het wordt een avond vol met levensliedjes, een feest der herkenning. Frans en ik doen natuurlijk onze nieuwe duetten in de show, maar solonummers ontbreken ook niet. Ik zal ook liedjes zingen die mensen nog nooit van mij gehoord hebben. Het wordt echt een heel mooie, gezellige avond.”

Bron / beeld: Party