Sterren Muziekfeest Op Het Plein 2018

Sieneke spreekt openhartig over verdriet na scheiding

Totaal onverwacht maakte Sieneke afgelopen zomer bekend na ruim tien jaar te gaan scheiden van haar man Jan. Sinds de zangeres de breuk bekendmaakte, zweeg ze over de verdrietige situatie. Tot nu, want negen maanden later lucht Sieneke in gesprek met Party voor het eerst haar hart: ”Ik ben gelukkig positief ingesteld. Ik hou van gezelligheid, van leuke dingen plannen, ook met de kinderen.”

In de nieuwe Party, die vandaag uitkomt, vertelt Sieneke ons onder meer: ”Sporten was een goede afleiding, maar als ik zo’n dag had waar ik nergens zin in had, had ik ook geen zin om te gaan sporten. Ik bleef dan liever lekker thuis op de bank zitten. Voor mijn kinderen, met wie ik nu alleen woon in het huis waar wij al woonden, moest ik door. Het moment dat Jan en ik aan de kinderen vertelden dat wij gingen scheiden, was vreselijk. Ik moet zeggen dat het nu goed gaat. De kinderen gaan om het weekend naar Jan. Of hij komt ze ophalen van school, zodat ze leuke dingen kunnen gaan doen. Dat gaat gelukkig goed en ik merk aan de kinderen dat ze dat fijn vinden. Ik vind dat ook fijn, want zo hoort het ook.”

De rest van ons gevoelige interview met Sieneke staat nu in de nieuwe Party!

Foto: Brunopress