Sylvia Geersen Joris Smit Insta

Silvia Geersen vindt dat ze moet opschieten met moeder worden


Sylvia Geersen is nog altijd dolgelukkig met spontane Joris, die ze tijdens ‘De Bachelorette’ leerde kennen. Dat ze samen naar de toekomst kijken, is een feit. In het programma ‘Casa Di Beau’ vertelt Sylvia dat ze wel druk ervaart om moeder te worden. Dat zit ‘m dan vooral in gebrek aan tijd. Ze hoopt samen met Joris zwanger te worden.

Sylvia Geersen bang dat ze te oud is om zwanger te raken van Joris Smit

Hoewel Sylvia erg gelukkig is, vindt ze het soms nog wel lastig dat ze nog geen gezin heeft. “Ik heb wel een beetje een druk”, geeft ze toe. Door ‘alles waar mensen lang aan gebouwd hebben voordat ze een gezin stichten’ heeft zij soms het idee dat zij ‘het in twee jaar voor elkaar moet hebben’. “Dat is wel een druk op mij, want ik wil wel gewoon mijn gezin hebben.”Het model heeft het gevoel dat ze moet opschieten. “Dat komt omdat ik anders te oud ben voor kindjes.”

Sylvia Geersen in volle verwachting van de toekomst

Sylvia zou graag met Joris buiten Nederland zou willen wonen.
“Ergens in het buitenland, met een paar kinderen en toch ook een paard. Dat is toch echt mijn droom. Ik wil een paard en een mooi leven en genieten van de natuur. Van de kunstwerken van god, want de aarde is een juweel waar wij op leven.”

Beeld: Instagram