Simone Kleinsma Klassiekers

Simone Kleinsma zoekt publiek voor nieuwe reeks van liedjesprogramma

Op 26, 27 en 28 mei wordt het vierde seizoen van Klassiekers met Kleinsma opgenomen. Daarvoor is Simone Kleinsma op zoek naar publiek. Dit seizoen zitten Diederik Ebbinge, Claudia de Breij, Tania Kross en Herman van Veen aan tafel. Simone ontvangt haar collega’s in de sfeervolle studio en duikt met hen in de grote Nederlandse liedjesschatkist. Aanmelden voor de opnames kan via deze link. Het is nog niet bekend wanneer de afleveringen van Klassiekers met Kleinsma worden uitgezonden.

Ook in het vierde seizoen van Klassiekers met Kleinsma neemt Simone Kleinsma haar kijkers mee op een nostalgische reis door de rijke Nederlandse muziekgeschiedenis. Centraal staan de nummers van de gasten aan tafel, hun lievelingsnummers én de verhalen over de betekenis en impact van die nummers. Wat maakt liedjes zo mooi, goed of ontroerend en waarom weten ze te raken? Dat vraagt Simone aan haar gasten. Dat zijn dit seizoen: Diederik Ebbinge, Claudia de Breij, Tania Kross en Herman van Veen. In Klassiekers met Kleinsma worden haast vergeten nummers afgestoft en een aantal wordt – in een nieuwe uitvoering en onder begeleiding van Bernd van den Bos en band – live ten gehore gebracht.

We kunnen ons dus verheugen op vier nieuwe afleveringen van Klassiekers met Kleinsma. Er fysiek bij zijn is extra bijzonder, want slechts een selecte groep kan in mei bij de opnames in Almere aanwezig zijn. Geïnteresseerden kunnen zich op deze pagina aanmelden voor de wachtlijst en maken zo kans op een plekje in de studio. Op de site is ook de praktische informatie te vinden.

Foto: MAX