Placeholder

Slaapkamergeheimen

Alhoewel ministers vaak een nogal stoffig imago hebben, op het Binnenhof kan het er nogal wild aan toegaan. Jasje, dasje en keurig gepoetste schoenen zijn geen garantie voor keurig gedrag. Menig minister heeft zich in de nesten weten te werken; de verleiding van de andere sekse was blijkbaar moeilijk te weerstaan. Soms met genânte gevolgen, die dan weer breed werden uitgemeten in de media. Alle details van hun hete vrijages werden tot hun schaamte soms blootgelegd. Iets wat Gordon Heuckeroth gewoon vrijwillig heeft gedaan in zijn biografie. Hij maakt er geen geheim van dol te zijn op mannen en seks.

Humberto Tan kijkt tegenwoordig wel drie keer uit alvorens hij zich in de val laat lokken door een mooie vrouw. Zijn vermeende slippertje met Dionne Stax is hem zo duur komen te staan dat hij zijn buik even vol zou hebben van verleidelijke dames. Al heeft hij zijn ogen nog altijd niet in de zak zitten, zo blijkt als we hem spotten op de tribune van een sportevenement. Kijken mag, aankomen niet! Een dure les die ook Ruud Gullit aan den lijve heeft ondervonden. ”Vrouwen hebben mij veel geld gekost”, zo liet de oud-voetballer eens weten. Hiermee doelde Ruud op de alimentatie die hij zijn echtgenotes moest betalen. Moest Gullit diep in de buidel tasten voor zijn vrouwen, een liefdesrelatie kan ook uiterst lucratief zijn…

Neem bijvoorbeeld Tatjana en Lex van Hessen. Door haar miljonair zit Tatjana er warmpjes bij in het mondaine Monaco. Haar jetsetleven bevalt haar meer dan goed. Wat kan haar het schelen wat andere mensen denken van hun relatie. Het lijkt Tats niet te boeien of mensen zich afvragen of het bij haar en Lex om liefde of lust gaat. Tatjana geniet van haar prinsessenleven. Ze ziet er uiterst tevreden uit. Al houdt de sexy stoeipoes geheim wat er precies gebeurt in hun slaapkamer, iets zegt ons dat het wel snor zit met haar steenrijke worstenkoning.

Tot volgende week!

Chantal Braspenning

Hoofdredactie