Placeholder

Soaps…

Net als miljoenen Nederlanders vlei ook ik me na het avondeten voor de buis. Met de voetjes op tafel en een gezellig knabbeltje binnen handbereik baan ik me avond aan avond een weg door het gigantische tv-aanbod. In tegenstelling tot veel  andere mensen heb ik niet zo heel veel met soaps. ’The Bold & The Beautiful’ vond ik vroeger nog wel de moeite waard; die dynamische modewereld en het leven van de rijke familie Forrester, genieten in hoofdletters vond ik dat. Maar toen Ridge Forrester voor de tigste keer van Brooke ging scheiden en weer eens op zijn motor sprong om even emotioneel bij te tanken in de afgelegen blokhut Big Bear, hield ik het voor gezien.

Onze verslaggeefster wist mijn nieuwsgierigheid in ’The Bold’ echter weer te prikkelen. Ze sprak namelijk deze week met de tv-vader van Ridge, John McCook, en was erg enthousiast over de acteur. De soap heeft weer heel wat spektakel in petto de komende tijd, belooft John. Ik ga weer kijken! Op pagina 16 het interview met John McCook die geen geheimen voor ons blijkt te hebben.

Wie wel lange tijd met een groot geheim hebben rondgelopen, zijn Linda en John de Mol. Deze week nog meer achtergrondnieuws rondom de hel waarin de twee tv-iconen al een jaar leven. Dat Linda kan acteren wisten we al door haar fantastische rol in ’Gooische Vrouwen’, maar dat ze ons al een jaar laat geloven dat het heel goed met haar gaat terwijl ze wordt afgeperst en bedreigd, vind ik ronduit een Gouden Kalf waard.

Een prijs die nooit in handen zal komen van Dave Roelvink, schat ik zo in… De omstreden Amsterdamse hormonenbundel heeft niet veel meer in zijn mars dan mooi zijn, zo laat zijn vader door Party optekenen. ”Het klinkt hard, maar hij kan niks anders. Ik zie bij hem geen enkel ander talent.” Het seksschandaal rond zoonlief heeft Dries flink uit het veld geslagen. Nu zijn leven toch op een soap lijkt, moet Dave om af te koelen misschien net als Ridge Forrester ook een tijdje naar Big Bear…

Tot volgende week,
Chantal Braspenning
Chef Redactie