Social media

De afgelopen maanden waren pittig voor Wendy van Dijk. Ze belandde in een huwelijkscrisis en raakte ’haar kindje’, ’The Voice Of Holland’, kwijt. Het behoeft geen uitleg dat Wendy door al die tegenslag even niet het zonnetje in huis was. De zomervakantie kwam dan ook als geroepen. Even weg met Erland en de kinderen, even geen gedoe… Maar volop genieten met elkaar van de rust en het leven op Ibiza. Al moest Wendy wel een groot offer doen om daadwerkelijk rust te kunnen creëren in hun Spaanse villa. Na de smeekbedes van zoon Sem en dochter Lizzy heeft de presentatrice namelijk haar telefoon op standje stil moeten zetten. De stekker is er resoluut uitgetrokken door Wendy; de komende weken geen social media!

Zelfs een selfie van een zongebruinde Wendy kunnen we vergeten. Iets wat voor Sylvie Meis als een gruwel in haar fraaigevormde oortjes moet klinken. De gedachte dat Sylvie een social media stop inlast is namelijk ondenkbaar. Haar hand lijkt immers verweven te zijn met haar telefoon. Een dag geen selfie, is een dag niet geleefd. Ook haar nieuwe vriendje zal eraan moeten geloven. Net als al zijn voorgangers zal hij zo nu en dan hard moeten werken als Sylvies huisfotograaf. Tijdens hun tripje naar Zuid-Frankrijk werd Niclas geen rust gegund. Want een vakantie met Sylvie betekent nou eenmaal hard werken voor haar lief. Oftewel, haar designertas sjouwen, Sylvie door de zee dragen en mooie plaatjes (laten) schieten met La Meis. Charbel, Momo en Bart weten hier alles van. Ook zij spartelden een zomer met sexy Sylvie in zee om vervolgens snoeihard weer overboord te worden gegooid.

Niemand zal er dan ook raar van opkijken als Niclas binnenkort alweer geblokt wordt op haar social media. Het lijkt een kwestie van tijd eer ook hij gedumpt wordt en Sylvie weer ergens alleen in de branding ligt te kroelen… We wachten haar ’single selfie’ geduldig af.

Tot volgende week,

Chantal Braspenning

Hoofdredactie

Foto Sylvie: Instagram

Gerelateerde artikelen