Jubileumjaar Kick Off Party

Sonja over Barry: ‘De liefde is te sterk om vaarwel te zeggen’

Sonja Bakker heeft op Instagram een bijzonder eerbetoon gemaakt aan haar vriend Barry van Suijdam. De dieetgoeroe is openhartig over de diepe dalen in haar relatie met Barry…

“Wist je dat…… liefde soms ongrijpbaar is? Soms raak je de liefde kwijt en dan is alles kwijt. Op een dag zie je dat de liefde te sterk is om vaarwel te zeggen. Ik geloof namelijk wel in de liefde. Met vallen en opstaan”, schrijft Sonja, die brak met Barry na een geweldsincident vorig jaar.

Donkere periode

Na het incident, dat plaatsvond in november vorig jaar, deed Sonja aangifte tegen Barry. “Iedereen maakt een donkere periode samen mee, niet weten hoe het afloopt, maar als het de moeite waard is, geef niet op. Ga samen dansen, maak mooie herinneringen en sta stil dat het leven een reis is die ons allemaal verder brengt in het leven”, aldus de dieetgoeroe.

Reacties

Onder het bericht wordt door veel volgers woedend gereageerd. Zo vinden velen dat Sonja ‘huiselijk geweld verheerlijkt’. “Eigenlijk keuren we dus met een ❤️tje huiselijk geweld goed🤔”, schrijft een kritische volger.

Ook krijgt Sonja een hoop steun onder het bericht. Veel volgers wensen haar geluk met Barry. “Meestal hebben sprookjes een happy end.”

Politie

De bom barstte tussen Sonja en Barry op een nacht in november. Het stel kreeg na een feestje knallende ruzie, die zodanig uit de hand liep dat een taxichauffeur de politie inschakelde.

Later bleek dat het niet bij een woordenwisseling bleef: Sonja deed aangifte tegen Barry. Volgens de aanklacht trok Barry die nacht aan Sonja’s arm en haar en sloeg hij haar meerdere keren. Hij werd veroordeeld tot twee weken voorwaardelijke gevangenisstraf en een taakstraf van zestig uur.

bron: Shownieuws / foto: Hollandse Hoogte