Sonja Silva Insta2

Sonja Silva op zoek naar autisme

Sonja Silva (40) is voor een nieuw project op zoek naar mensen die een relatie hebben met iemand met autisme. Door erover te praten, hoopt de voormalig TMF-vj bij vele onwetenden de ogen te openen. Want zo stelt Sonja, eenzaamheid speelt in zulk soort verbintenissen een enorm grote rol. ”En dat zou ik graag aanpakken!” Het taboe doorbreken kan op verschillende manieren. Wie niet met zijn of haar gezicht in beeld wil, mag anoniem blijven door een podcast met Sonja op te nemen. ”Dit is een soort radioprogramma.”

Met iedereen zonder schaamte ziet Sonja het maken van een mooi fi lmpje helemaal zitten. ”Alles in overleg met de partner natuurlijk.” Geïnteresseerden kunnen zich opgeven via: metliefdemediamail@gmail.com. Sonja: ”Stuur een filmpje waarin je jouw verhaal vertelt. Als je dat niet prettig vindt, mag je uiteraard ook schrijven.”

Nu door het coronavirus veel mensen met Mental Health Issues in quarantaine thuis zitten en geen hulp hebben door grote wachtlijsten, hoopt Sonja ook met coaches in contact te komen die bereid zijn om kosteloos Tips&Tricks te geven via de podcast.

Sonja Silva Insta
Foto: Instagram