Holly Mae Brood Insta

Soy Kroon en Holly Mae Brood durfden pas na vijf maanden te zoenen!

Zeven jaar geleden werden ze verwelkomd als één van de nieuwe gezichten in Meerdijk, maar ook al verhuisden ze vanaf ’GTST’ al na enkele maanden met hun personages Sil en Amy naar de ’GTST’ spin-off ’Nieuwe Tijden’ in Utrecht, de vonk was op dat moment al lang en breed overgeslagen tussen Soy Kroon en Holly Mae Brood. ”De eerste vijf maanden durfden we elkaar allebei niet te zoenen, omdat we bang waren onze vriendschap op het spel te zetten. Holly en ik waren al zo’n vijf maanden dik bevriend voordat de vonk oversloeg”, legde Soy eerder uit in ’LINDA.’.

Hartstocht nam het over bij Soy Kroon en Holly Mae Brood

”Maar op een avond was het veel te laat om nog naar huis te gaan, dus bleef ik bij haar slapen. En pas toen we drie uur naast elkaar in bed hadden
gelegen, nam de hartstocht het over.” Inmiddels zijn ze dus al ruim zes jaar bij elkaar en denken ook Soy en Holly er stiekem al aan om een gezinnetje te stichten. Holly geeft aan zo gek te zijn op Soy dat ze daarbij absoluut geen moment de behoefte heeft gevoeld om op het gebied van de liefde nog op ontdekkingsreis te gaan en zogezegd het gras bij de buren te ontdekken. ”Nee, eigenlijk niet. Tuurlijk, we zijn elkaar heel jong tegengekomen, maar ik vind mijn leven zoveel leuker samen met Soy”, deelde ze in ’Grazia’. ”We kunnen urenlang samen op de bank liggen, een beetje kletsen, lachen en chillen. En we hebben nooit zulke heftige ruzies.”