Spelletje

Al weken is André Hazes in het nieuws, zijn relatie zou flink rammelen. Diverse media beweren zelfs dat de zanger hier en daar een avontuurtje met andere dames heeft gehad. André zelf laat het achterste van zijn tong niet zien, hij geeft mondjesmaat een reactie op de geruchten. Alle reuring rond zijn relatie lijkt Dreetje niet echt te deren. Sterker nog, het komt hem volgens critici best goed uit dat hij zo vaak in het nieuws is. Dré heeft immers kaarten te verkopen voor zijn Ahoy-concert. Boze tongen beweren dat de relatiecrisis een publiciteitsstunt is. Speelt Hazes een slim spelletje met de media?

Mariana Verkerk is inmiddels ervaringsdeskundige op spelletjesgebied. Zij deed mee aan ’Expedtie Robinson’. Haar drijfveer was niet zozeer om als winnaar uit de strijd te komen. De catwalkcoach had maar één doel: ”Ik wilde afvallen!” Haar missie is geslaagd, zij is slanker dan ooit. Mariana vond de expeditie een geweldig avontuur. Het is natuurlijk ook een hele ervaring om met een aantal onbekende mensen te moeten samenleven voor de camera’s. Ik weet er alles van. Na vier edities ’Big Brother’ ademloos vanaf de bank te hebben gevolgd, mocht ik in 2005 zelf het huis betreden. ’Big Brother’ was het meest waanzinnig leuke avontuur dat ik ooit heb beleefd. Het was onvergetelijk!

Op pagina 42 vertellen de huisgenoten van toen hoe zij het ’Big Brother’-spelletje hebben beleefd en hoe het nu met hen gaat. In ons huis werd de eerste ’Big Brother’-baby geboren. Het meisje is inmiddels 14 jaar. Waar blijft de tijd!? Haar geboorte herinner ik me als de dag van gisteren. Sommige dingen blijven je nou eenmaal altijd bij. Ik heb de finale niet gehaald, maar heb vriendschappen voor het leven gesloten en kreeg via ’BB’ van toenmalig Party-hoofdredacteur Ton de Wit een gouden kans bij dit mooie weekblad. Die kans heb ik uiteraard met beide handen aangegrepen. Het ’BB’-avontuur heeft mij al met al heel veel moois gebracht. Ik weet nu dat meedoen soms echt belangrijker is dan winnen! Al had ik stiekem wel raad geweten met die hoofdprijs van bijna 3 ton…

Chantal Braspenning

Hoofdredacteur