Bridget Maasland Insta

Spijt

Als er iets is wat Bridget Maasland over zou mogen doen in haar leven, dan kiest ze voor de breuk met haar ex. ”Dat had ik anders moeten doen”, geeft de RTL-ster met spijt in haar stem toe. Nu werd het een vechtscheiding. ”En dat was nou precies wat ik niet wilde.” Maar helaas kan de tijd niet meer terug worden gedraaid. Al kan je natuurlijk wel leren van de fouten die je ooit hebt gemaakt.

Die vlieger gaat echter niet op voor André Hazes. Vorig jaar kwam hij met hangende pootjes terug bij Monique Westenberg. Hij had spijt als haren op zijn hoofd dat hij haar had verlaten en beloofde het vanaf nu heel anders te gaan doen. Maar enkele weken na zijn romantische huwelijksaanzoek verliet hij Monique wederom. Inmiddels heeft André toegegeven dat hij smoorverliefd is op Sarah van Soelen. Maar wie dacht dat heel het land op de tafels zou staan om het prille geluk, komt bedrogen uit. Zijn fans lijken zich meer en meer tegen hem te keren. Zal de breuk met Monique een negatieve invloed hebben op Hazes’ populariteit en succes? Het zou zomaar kunnen.

Neem Humberto Tan en Marco Borsato… Zij hebben een hoge prijs moeten betalen voor hun losbandige gedrag; Humberto raakte zijn talkshow kwijt en Marco zijn vrouw en een deel van zijn fans. En alhoewel Marco op de bank bij Linda de Mol spijt betuigde, lijkt het erop dat hij zijn oude succes niet zal weten te evenaren. Marco’s smeekbedes hebben op zijn ex-vrouw wél vat gehad, Leontine lijkt hem alles te hebben vergeven. Iets wat Sonja Bakker zal herkennen. Zij nam Barry van Suijdam ook terug na een pittige ruzie. Maar nu heeft ze dan toch echt haar buik vol van boze Barry. Volgens Sonja heeft haar ex-vriend losse handjes. Hij kan smeken wat hij wil, in de media roepen dat hij spijt heeft van wat hij haar heeft aangedaan, maar de dieetgoeroe blijft bij haar besluit. Sonja breekt ook zakelijk met Barry. Ze gaat alleen verder, vol goede moed. Al blijft het natuurlijk spijtig dat het zo is gelopen..

Chantal Braspenning – hoofdredacteur

Foto: Instagram