Sterk

Dat Connie Witteman een powervrouw is heeft ze al meermaals bewezen. Met haar levenservaring probeert de diva nu andere mensen te helpen; haar gouden tips deelt ze op Connie’s Power. Het blijkt een ongekend succes te zijn, met haar adviezen weet de doorgewinterde Connie velen te raken. Wat vindt die andere positiviteitsgoeroe, Emile Ratelband, eigenlijk van de populariteit van Connie? ”Ik ben niet jaloers”, zo reageert Ratelband. Kennen we Emile als een man die niet vies is van wat sterke verhalen, als het om Connie gaat is hij bloedserieus. Wat hem betreft is de powervrouw lekker bezig en geeft ze anderen kracht met haar gouden tips.

Monique Westenberg kan momenteel wel een steuntje in de rug gebruiken. Ze gaat door een diep dal sinds André Hazes de relatie verbrak en kort daarna haar lieve omaatje overleed. Connie liet onmiddellijk van zich horen. ”Vrouwen zijn engelen, maar als je onze vleugels breekt vliegen wij weg op onze bezemsteel… nadat je er een klap mee hebt gekregen”, zo liet Connie weten aan Monique. ”Soms moet je gewoon opstaan en weggaan zodat de persoon aan de andere kant van de wip op de grond valt en merkt hoe jij diegene hebt gedragen!” Het zal Monique ongetwijfeld goed doen dat veel BN’ers haar een hart onder de riem steken. Dit zal haar sterken in het verwerkingsproces. De Rotterdamse put niet alleen kracht uit de lieve woorden vanuit de showbizz, ook haar familie is een grote steun in deze donkere tijd. Als het leven tegenzit is het fijn om bij iemand troost te vinden.

Sylvie Meis zal in de beschermende armen van haar verloofde duiken als ze hoort wat deskundigen vinden van het drankje dat ze aan de man probeert te brengen. Een paar slokjes van het goedje zouden verjongend werken. Het programma ’Radar’ ging verhaal halen bij een deskundige. Deze sabelde Sylvies wondermiddel neer. Een drankje voor eeuwige jeugd? Het leek mij al sterk…

Chantal Braspenning – hoofdredacteur

Foto: Instagram