Tino Martin Insta

Sterren met spijt

Tino Martin heeft er spijt van dat hij iets te vaak en iets te diep in het glaasje heeft gekeken. Hij wil zijn leven beteren. Maar de populaire zanger is zeker niet de enige BN’er met zo’n schuldgevoel. Welke van hun acties betreuren onze sterren zoal?

Tino Martin: ’Mag eigenlijk niet gebeuren’
”Deze ezel heeft zich niet één keer gestoten, maar zeg maar twaalf keer en dat mag eigenlijk helemaal niet gebeuren”, zegt Tino Martin berouwvol in zijn Videoland-documentaire ’Laat Me Leven’ over zijn drankgebruik. Ook zijn vriendin Kimberley erkent in de docu dat de drank een probleempje is voor de zanger. ”Het is gewoon een valkuil”, zegt ze. Maar Tino heeft beloofd zijn leven te beteren en er dus voor te zorgen dat door fans geposte filmpjes op YouTube van zijn optredens waarbij hij mogelijk door zijn drankgebruik niet altijd even zuiver zingt, definitief tot het verleden behoren.


Matthijs van Nieuwkerk voert reparatiegesprekken
Het nieuws werd onlangs door ’AD’ tv-criticus Angela de Jong de wereld in geslingerd: Matthijs van Nieuwkerk zou spijt hebben van zijn tirannieke gedrag achter de schermen bij ’DWDD’. Sterker nog: hij zou zelfs in gesprek zijn met slachtoffers, één voor één. ”Matthijs is gesprekken aan het voeren met een aantal mensen die zich de afgelopen jaren geschoffeerd hebben gevoeld achter de schermen van ’De Wereld Draait Door’. Dus met redacteuren die al dan niet met een trauma zitten over zijn manier van werken en manier van doen. Ja, reparatiegesprekken”, aldus Angela in de ’AD Mediapodcast’. ”Het is natuurlijk altijd fijn als je tegen zo’n onderzoeksteam (de mensen die nagaan wat er destijds bij ’DWDD’ precies is gebeurd, red.) kan zeggen: ’Joh, ik ben zelf ook bezig, ik betuig echt spijt.’”

Patty Brard gaat nooit meer in badpak op tv
Het is alweer een tijdje geleden maar het duikplankfilmpje achtervolgt Patty Brard nog steeds. In de YouTube serie ’Open Kaart’ vertelt ze aan Robbert Rodenburg hoeveel spijt ze nog steeds heeft van haar duikplankmoment, toen ze enkele jaren geleden meedeed aan het tv programma ’Sterren Springen’. Patty dook in badpak van de hoge duikplank, maar dit ging hopeloos mis en ze viel vervolgens plat op het water, op haar gezicht. ”Ik schaam me nog eerder voor het feit dat ik me zo op televisie heb vertoond in badpak dan voor de val zelf”, aldus Patty. Op de vraag of ze het ooit nog een keer zou willen doen nu ze 35 kilo minder weegt, zegt ze zonder aarzelen: ’Nee!’

In de nieuwe Party brengen we nog veel meer sterren in beeld die spijt hebben van domme acties, verkeerde uitspraken of andere onhandigheden…

Foto: Instagram