André Van Duin Corrie Van Gorp

Afscheid…

Dat Karin Bloemen vaarwel heeft gezegd tegen vele kilo’s, zal niemand zijn ontgaan. De blondine was het naar eigen zeggen helemaal zat om dik te zijn en zorgde ervoor dat de cijfers op de weegschaal nu een veel gezonder gewicht aangeven. En wat ziet ze er geweldig uit!

Herman den Blijker geeft aan ook dolgraag weer wat slanker door het leven te willen gaan. En dus gaat de tv-kok op dieet, hij wil immers zijn zoon oud zien worden. Het is dus zaak om een gezond gewicht te bereiken. Al zal het niet meevallen om met zijn vingers uit de snoeppot te blijven, Herman heeft namelijk een flinke portie stress op zijn bordje gekregen. Corona deelde harde klappen uit aan de horeca. Herman moest noodgedwongen zijn restaurant sluiten en dat doet pijn. Maar de kok weigert in een depressie te zakken, hij geeft de moed niet op. Afscheid nemen van zijn horecabedrijf is geen optie. ”Ik vreet nog liever mijn sokken op dan dat ik mijn restaurant failliet laat gaan”, stelt Herman in gesprek met onze verslaggever. Maar dat het moeilijke tijden zijn, daar maakt hij geen geheim van. ”In het begin zat ik wel een beetje te janken”, zo geeft de Rotterdamse topkok toe.

Nog meer tranen in de havenstad… Het overlijden van Corrie van Gorp is hard aangekomen bij haar bekende vrienden. André van Duin, Lee Towers, Joke Bruijs en Richard Groenendijk kwamen afgelopen weekend naar Rotterdam om voorgoed afscheid te nemen van hun vriendin. ”Ze was een mens vol kleur en een hart van goud”, zo stelde Corries naasten. Niet alleen familie en vrienden dragen haar voor altijd mee in hun hart, ook wij zullen de warme herinneringen aan Corrie van Gorp blijven koesteren. Want wat hebben we allemaal een plezier gehad om de hilarische belevenissen van Meneer en Mevrouw De Bok. Wat heeft zij ons laten lachen. Dag lieve Corrie, we zullen je nooit vergeten…

Chantal Braspenning – hoofdredacteur