Dave Roelvink Insta2

Verlies

Dave Roelvink lijkt eindelijk zijn wilde haren te verliezen. Bij zijn grote liefde Jazzlynn komt Dave tot rust, het feestbeest is getemd. Zijn vriendin heeft een echte huismus van de Roelvink-telg gemaakt. ”We liggen samen op de bank en spelen spelletjes”, schetst Dave zijn brave leventje. De twee zijn zo smoorverliefd dat ze al praten over samenwonen.

Iets waar Emile Ratelband niet meer aan moet denken; hij heeft er geen behoefte aan om zijn hart nog eens te verliezen. Voor hem geen vrouw meer in huis. Behalve natuurlijk zijn pasgeboren dochtertje Betheke. Stapelgek is hij op zijn babymeisje. Maar wel baalt Emile er flink van dat zijn volwassen kinderen nog niet op kraamvisite zijn geweest. Ratelband zegt dat er sprake is van jaloezie. ”Mijn kinderen vinden dat ik meer tijd moet besteden aan mijn kleinkinderen.” Ze zouden Emile verwijten dat hij te weinig aandacht heeft voor hen.

Een verwijt dat André Hazes bekend in de oren moet klinken. Zijn partner Monique gaf immers eerder aan dat Dré te veel met zijn werk bezig was. Maar de zanger is tot inkeer gekomen. Hij is nu de familieman waar Monique al die jaren zo op hoopte. Dat zijn zoontje hun relatieproblemen eerder dit jaar bewust heeft meegekregen, raakt André diep. ”Hij heeft een soort verlatingsangst.” Hazes jr. doet er alles aan om zijn fouten uit het verleden recht te zetten; hij verliest zijn gezin niet meer uit het oog.

Roxeanne Hazes kan ook weer rekenen op de onverdeelde aandacht van haar broer. Sinds hun verzoening is het dikke mik tussen André en Rox. Met moeder Rachel verloopt het helaas allemaal wat stroever. Roxeanne heeft nog steeds geen contact met Rachel en Dré zegt de deur niet plat te lopen bij zijn moeder. Hij spreekt Rachel af en toe en daar lijkt hij vrede mee te hebben. Alhoewel Rachel ongetwijfeld dolgraag Kerstmis met haar kinderen zou willen vieren, zal ook zij de hoop hierop langzaam verliezen..

Chantal Braspenning – hoofdredacteur