Placeholder

Stout!

Wekelijks brengt Party u niet alleen het heetste showbizznieuws, maar tevens wordt u steevast getrakteerd op de meest pikante slaapkamerfeitjes in onze rubriek Seks & Relaties. Deze week kunt u het opvallende resultaat lezen van een onderzoek dat werd uitgevoerd door een Nederlandse condoomleverancier. In Zuid-Holland kan namelijk de vlag uit nu blijkt dat de heren daar het grootst geschapen zijn. Het heugelijke nieuws zal ook met applaus zijn ontvangen in de Tweede Kamer in Den Haag. Naar verluidt lopen, sinds bekend is geworden dat XLcondooms het meest besteld worden in de regio, veel ministers fier met de borst vooruit.

Frank Masmeijer komt weliswaar niet uit Zuid-Holland, maar blijkt wel een -en dan druk ik me echt heel netjes uit- sukkel van formaat te zijn. Tenminste als het waar is wat men zegt en hij inderdaad Colombiaanse snuifsuiker in groten getale heeft verscheept. De Belgische justitie lijkt er in ieder geval van overtuigd te zijn dat het voormalige heilige boontje van de NCRV wel degelijk op het foute pad is geraakt. Frank zou een heus boefje zijn geworden, hij moet brommen. Terwijl paps met een witte neus (van de spanning welteverstaan) op water en brood achter de tralies zit te wachten op zijn proces, zet zijn dochter Charlotte doodleuk de bloemetjes buiten. De mooie meid lijkt geen nacht wakker te liggen van het gevangenschap van haar pa. Sterker nog, ze doet het licht uit in het Antwerpse nachtleven. Onze fotograaf legde het ogenschijnlijk zorgeloze stapavondje van Charlotte Masmeijer vast.

Wie zich ook niet echt druk lijkt te maken om de problemen die haar boven het hoofd hangen, is Sabia. Ze zou de creditcard van haar voetballende vriendje Rafael iets te vaak hebben gebruikt in de Duitse winkelstraten. Van een limiet lijkt Sabia nooit te hebben gehoord. De Duitse belastingdienst heeft haar in het vizier. Naar verwachting valt er binnenkort een dikke blauwe envelop op de deurmat in huize Van der Vaart. Tja, wie de fout ingaat, zal nou eenmaal moeten boeten. Of wellicht iets passender voor de tijd van het jaar: ’Wie zoet is krijgt lekkers, wie stout is …’

Tot volgende week!
Chantal Braspenning
Chef Redactie