Dwdd Matthijs 1 01 Lr 441215

Stoute sterren

Matthijs van Nieuwkerk ligt de laatste tijd flink onder vuur. Eerder spraken ex-medewerkers zich al uit over de presentator. Zo zou hij zijn vrouw Karin niet altijd trouw zijn geweest en daarnaast zou de stoute charmeur zich achter de schermen bij ’DWDD’ niet altijd even vriendelijk hebben gedragen. Een krant roept al weken met een groot en vernietigend artikel bezig te zijn waarin de scherpe randjes van Matthijs zouden worden belicht. Al met al moet het voor de koning van de talkshows een pittige tijd zijn geweest. Een tijd waarin meerdere mensen hem zonder pardon van zijn troon proberen te stoten. En dan moest hij ook nog met zijn ex-vrouw hun scheiding zien af te ronden. Hoe negatief hij de laatste tijd ook in het nieuws is geweest, uit de verdeling van het onroerend goed blijkt hoe genereus hij ook kan zijn. Met zijn ex-vrouw Karin heeft Matthijs namelijk keurige afspraken op papier gezet.

Daar waar het de presentator niet is gelukt zijn huwelijk te redden, kwam zanger Waylon beter uit de strijd. Nadat een slippertje van Waylon aan het licht kwam, vergaf zijn vriendin Bibi hem al snel zijn zondes. Waylon en Bibi gingen in relatietherapie en wisten hun relatie gelukkig te redden.

Ook Charly Luske en Tanja Jess overleefden een recente liefdescrisis. Charly betreurt het dat hij Tanja verdriet heeft gedaan door met een jongedame seksueel getint app-contact te hebben. De zanger is dankbaar dat zijn grote liefde hem een nieuwe kans geeft. Samen kunnen ze de hele wereld weer aan. Een geluk wat we Gordon Heuckeroth ook zo van harte gunnen. Maar helaas, zijn relaties liepen tot nu toe allemaal fout af. En toch: zolang er leven is, is er hoop… Kijk maar naar Frits Wester. De politiek verslaggever vond na zijn scheiding nieuw geluk bij zijn jeugdliefde. ”Ze is perfect”, straalt Frits met een ondeugende glimlach.

Chantal Braspenning – hoofdredacteur

Foto: DWDD