Marco Borsato

Stress & spanning

Volgend weekend belooft het dak eraf te gaan in de Rotterdam Ahoy. Dan staan De Bevers daar namelijk op het podium, samen met al hun gastartiesten. Als we John en Kees mogen geloven, wordt het een waar spektakel.

Jarenlang reeg Marco Borsato het ene succes aan het andere. Maar heftige beschuldigingen hielpen zijn glansrijke carrière op brute wijze om zeep. Zijn platen worden nog maar nauwelijks gedraaid op de radio en zijn agenda, die vroeger bommetje vol met optredens stond, is nu pijnlijk leeg. Het behoeft geen uitleg dat de zanger, die door het OM wordt vervolgd voor vermeend ontucht met een minderjarige, door een hel gaat. Gelukkig hebben zijn kinderen hem nooit laten vallen, zij geloven heilig in de onschuld van hun vader. Samen proberen ze, in afwachting van de rechtszaak, er het beste van te maken. En ook al gaat Marco door een diep dal, er is een lichtpuntje dat hem overeind houdt. Namelijk de wekelijkse etentjes met zijn kroost. ”Dan zijn we echt weer even bij elkaar en samen. Maar er zit behoorlijk wat spanning op het hele gebeuren”, zegt Luca. De Borsato’s zijn en blijven hecht, wat er ook gebeurt.

Iets wat we helaas niet kunnen zeggen over de familie Hazes. Roxeanne en André hebben nog altijd mot met hun moeder Rachel. Maar naar verluidt zouden broer en zus, na een jarenlange breuk, wel weer voorzichtig contact met elkaar hebben. André kan de steun van zijn grote zus nu goed gebruiken. De nieuwe weg die hij muzikaal is ingeslagen, is door zijn fans namelijk niet met een staande ovatie ontvangen. Dit moet de jonge zanger de nodige spanning en stress opleveren. Want hoe nu verder? Wellicht dat een spectaculair duet met Roxeanne zijn carrière weer een boost kan geven?

Een carrièreboost heeft Louis van Gaal niet meer nodig, hij heeft zijn sporen inmiddels dik verdiend in de sportwereld. Van Gaal heeft onlangs zijn schitterende appartement te koop gezet. Wij geven u deze week een inkijkje in zijn Noordwijkse paleisje. Een koper zal snel gevonden zijn, maar wie de nieuwe bewoner wordt? Dat wacht Louis vooralsnog vol spanning af!

Chantal Braspenning – hoofdredacteur

Foto: Brunopress