Joel De Tombe Jesse Li Van Ouwerkerk Ajdj 07112022 (1klein)

Stress thuis bij Joël de Tombe: ‘We hebben nog geen babynaam!’

Hij werd in 2002-2003 bekend in de allereerste ‘Idols’ en later door zijn rol als Mark van Amstel in de soap ‘Nieuwe Tijden’. Als we Joël de Tombe (41) tegenkomen op een première, straalt zijn hoogzwangere vriendin, danseres-model Jesse-Li van Ouwerkerk (33) naast hem. De twee vertellen ons dat er een zoontje op komst is, maar er is één probleem: “We hebben nog geen naam, dus als mensen nog leuke suggesties hebben…”

Jullie hebben een dochtertje; wat voor baby’tje is er nu onderweg?

“Een jongetje! En we hebben nog geen naam, dus als mensen nog leuke suggesties hebben, zijn die meer dan welkom! Jesse is 16 januari uitgerekend en ze is behoorlijk in de stress over de voornaam van ons zoontje. Ik iets minder, maar ik vind het wél heel moeilijk. Dus ik roep graag iedereen op om te helpen.”

Hebben jullie al wel een lijstje met mogelijkheden?

“Er is wel een lijstje met namen, maar we worden het maar niet eens. We zijn trouwens heel transparant over de namen die we in ons hoofd hebben. Jesse-Li heeft bijvoorbeeld nu Joah bovenaan staan. Ik vind die naam op zich wel leuk, maar ik ben er nog niet helemaal uit. Toen we de naam voor Indi verzonnen, kreeg ik er meteen een warm gevoel bij. Dat heb ik nu nog niet bij een jongensnaam gehad.”

Joel De Tombe Jesse Li Van Ouwerkerk Ajdj 07112022 4klein

Foto’s: Andries Jelle de Jong