Sylvie Meis Insta

Sylvie Meis: ‘Heerlijk om verliefd te zijn!’

Tot haar grote vreugde mag Sylvie Meis ook dit jaar het Duitse hitprogramma ’Love Island’ presenteren. Ze vloog voor de opnames naar Griekenland. Sylvie vindt het fantastisch om mee te werken aan de datingshow. ”Ik hou nog steeds van de liefde. Het is heerlijk om verliefd te zijn; ik hou ervan om mensen dat te zien doen. Ik heb zelf altijd met veel plezier naar de show gekeken, alle Duitse seizoenen, maar natuurlijk ook de internationale seizoenen.”

Sylvie vindt het geweldig nauw betrokken te zijn bij de deelnemers en met eigen ogen te kunnen volgen hoe de liefdessetjes zich vormen. ”Ik heb altijd het gevoel dat ik een insider ben, en dat is super spannend”, aldus Sylvie. De jonge kandidaten schelen niet veel met haar zoon; Damián is zeventien jaar en erg gelukkig in de liefde. De kans dat we hem in ’Love Island’ zien opduiken, is nihil. ”Damián heeft een andere carrière in gedachten”, glimlacht Sylvie in het interview met het Duitse ’Der Westen’. ”Ik denk dat Damián daar niet past.”

Foto: Instagram