Sylvie Meis Insta (15)

Sylvie Meis: ‘Mensen denken dat ik een diva ben’

Sylvie Meis (44) doet een aantal bijzondere onthullingen aan RTL Duitsland. Zo vertelt ze in een interview over haar imago, drugsgebruik, de band met ex Rafael en de vriendin van haar zoon.

“Ik geloof dat veel mensen misschien denken dat ik een diva ben. Maar dat ben ik helemaal niet”, vertelt de showbizz-vrouw. “Ik geloof dat ik makkelijk in de omgang ben. Met mij kun je goed praten, ik heb verstand van veel dingen.” Ook noemt de blonde schone zichzelf een “relaxte meid”.

Joint

Op de vraag of Sylvie weleens drugs heeft gebruikt, is de blondine duidelijk. “Ik heb nog nooit in mijn leven een joint gerookt. En ook geen drugs gebruikt.” Ze vervolgt dat het er over Nederlanders vaak wordt gedacht dat zij op ‘zijn minst’ weleens een spacecake eten. Sylvie sluit in de toekomst niets uit, maar verwacht niet dat het roken van een jointje snel zal gebeuren.

Vriendin van zoon Damián

De zoon van Sylvie, Damián van der Vaart (16), heeft inmiddels de liefde gevonden bij de Deense Lærke. “Ik hou van de liefde en gun mijn zoon dat natuurlijk ook van harte. Daarom ben ik absoluut geen hysterische mama. Zolang ze goed is voor mijn zoon, ben ik gelukkig.”

Bron: Shownieuws / foto: Instagram