Placeholder

Tatum weer op tv

Tatum Dagelet, Kasper van Kooten, Sander Lantinga, Sofie van den Enk, Manuel Venderbos en Maik de Boer doen mee aan het nieuwe AVROTROS-programma De eerste vakantie van… In het programma beleven ze hun eerste vakantie opnieuw, op dezelfde plek en met dezelfde vrienden.

In de eerste aflevering op dinsdag 12 december (NPO 3) staat de tienervakantie van Tatum Dagelet centraal, kondigde de omroep aan. Ze was zeventien jaar toen ze met haar drie beste vriendinnen naar het Griekse Corfu op vakantie ging.

In de overige afleveringen gaat Sander Lantinga met zeven vrienden opnieuw kamperen in Renesse en gaat Sofie van den Enk terug naar het kasteel bij Parijs waar zij op vrijwilligersvakantie ging.

Manuel Venderbos herbeleeft een roadtrip met vrienden in een oude Ford Granada door Zuid-Europa. Kasper van Kooten kruipt met zijn vrienden van toen weer in een tent op jongerencamping De Appelhof op Terschelling en Maik de Boer reist met zijn broer en twee vrienden af naar hun oude camping in het Spaanse Benidorm.

bron: nu.nl