Alexia2020 1

Temperamentvolle Prinses Alexia terug naar saaie Nederland

Nog maar een paar weken en dan zit haar tijd aan het United World College in Wales erop voor Alexia en komt ze met haar vwo-diploma op zak terug naar huis. De prinses heeft een heerlijke wilde tijd achter de rug. Kan ze hier straks nog wel aarden? Want in Nederland zijn er veel meer regels waar ze zich als prinses van Oranje aan moet houden…

Wilde levensstijl

Samen met haar studievriendinnen heeft ze flink de bloemetjes buiten kunnen zetten, veelal buiten het zicht van de camera’s en schrijvende media. Denk aan die geruchtmakende verboden foto die op sociale media opdook van de toen nog zestienjarige prinses in een pikant setje en vol in de make-up, tijdens een feestje met vriendinnen. Of die al giechelend aan een vanuit de school georganiseerde race meedeed, waarbij ze heel stoer een vriendin op haar schouders nam en het tegen een ander koppel opnam. En dat de prinses er op jonge leeftijd al een wilde levensstijl op nahoudt, bleek ook een paar maanden geleden toen er in buitenlandse bladen berichten opdoken over de zeventienjarige prinses Alexia in de exclusieve nachtclub Tequila in Buenos Aires.

Argentijnse temperament

De naam van de club verraadt al wat daar volop wordt geschonken en gedronken. Het zou een behoorlijk exclusieve nachtclub zijn waar je alleen met een lidmaatschap binnenkomt. Deze in de buurt van de kust gesitueerde discotheek is ook populair onder beroemdheden. Volgens de Argentijnse media was prinses Alexia er omringd door beveiliging. Verder noemden ze haar in het geboorteland van haar moeder de rebelse prinses die zich niet zo gauw aan regels houdt. ’De prinses met het meeste Argentijnse temperament’, wordt ze ook wel genoemd. En dat is niet zomaar, want Alexia heeft dus een aardige reputatie opgebouwd als het gaat om wilde feestjes en extravagante outfits. Het zal dus even wennen zijn in ons saaie Nederland met alle regels waar ze zich aan moet houden.

Bron: Party/ Beeld: MARTIJN BEEKMAN/RVD