Temptation Angela Christian

Temptation-Angela en Christian uit elkaar

Shocking nieuws voor fans van Temptation Island. Het liefdeskoppel Angela en Christian, die onafscheidelijk leken, hebben besloten om een punt achter hun relatie te zetten. Dat maakt Angela op haar Instagram bekend.

Ze schrijft: “Dag lieverds, ik wil jullie via deze weg laten weten dat Chris en ik recent hebben besloten om elk onze eigen weg op te gaan. We hadden al een jaar wat moeilijkheden in onze relatie, onze mening over huwen was daar één van”.

Hoewel hun relatie vlak na Temptation sterker was dan ooit, hebben ze de knoop tóch doorgehakt. “Maar Temptation is voor jullie net gedaan, voor ons is het al meer dan een half jaar geleden en ondertussen zijn de onenigheden terug naar boven gekomen en verliep de communicatie naar elkaar toe niet meer goed. We hebben geen ruzie, wensen elkaar nog steeds het allerbeste toe maar we hebben besloten om even afstand van elkaar te nemen om dit beter een plaats te kunnen geven…”

Verder vraagt ze haar volgers om vooral de twee wat privacy te gunnen en geen vragen over de breuk via social media te stellen.

bron: Shownieuws