Placeholder

Terrasje pakken? Zo bescherm je je gezicht!

De zomer is in volle gang, dus de kans is groot dat jij elk momentje in de zon met beide handen aangrijpt. Na het werk even een drankje doen op het terras, in de weekenden heerlijk zonnebaden op je dakterras of je pakt de fiets in plaats van de bus. In de zomermaanden wordt onze huid veel meer blootgesteld aan zonnestraaltjes. Des te belangrijker is het dat jij je huid tijdens deze maanden voldoende beschermt.

De laatste jaren wordt er veel geschreven en vooral ook veel gewaarschuwd voor schadelijke UV-stralen. Waar mensen zich 50 jaar geleden slechts met olijfolie insmeerden, mag ik er hopelijk vanuit gaan dat de meeste mensen zich vandaag de dag goed insmeren voordat er wordt gezonnebaad. Maar JUIST de momenten dat je niet gaat bakken en braden in de zon, dus dan heb ik het over spontaan terrasjes pakken, zijn de momenten dat je risico loopt om flink te verbranden en schade toe brengt aan je huid.

Dus wat kun je doen? Want als je uit werk of school komt en dus mooi in de full face make-up zit, wil je hier geen vette zonnebrandcrème over uitsmeren, toch? Op www.beauytylab.nl vind je handige tips om je gezicht te beschermen!